Välkommen!


Är ni på jakt efter en bröllopsfotograf som gillar rörelse, skratt och lek? Då har ni kommit rätt!

Vart börjar man?

SKICKA FÖRFRÅGAN


Vi börjar med att ni skickar en förfrågan till mig. Om erat datum är ledig, GRATTIS, då bokar vi in det! För att låsa ditt datum betalas en bokningsavgift på 50% av slutsumman. Vi bokar även en tid & plats för ett möte ihop med provfotograferingen. Ni får gärna dela med er av eran favorit spotifylista så kan jag ha med den till plåtningen.


Bild tagen av mig från workshop anordnad av Sofia Wigen och Sofie Selling

Provfotografering


Dags för ett lära känna möte och provfotografering! Vi träffas en stund innan vi börjar fota och pratar lite om hur bröllopsschemat ser ut, om ni har några specifika önskemål på bilder. Kanske är det någon speciell person ni verkligen inte vill att jag missar, jag kommer såklart göra mitt bästa att få med alla men då vet jag vad som är viktigast för er. Sen måste vi gå igenom lite tråkigt men ack så viktig logistik. Sist men absolut inte minst så kör vi på med själva fotograferingen! Vi sätter på musiken och låter kärleken TA ÖVER!

URVAL provfoto


Ni får en länk till erat personliga webbgalleri via mail några dagar senare. Där får ni tid att gå igenom vilka bilder ni vill ha och ni har då en egen favoritlista. Ni får gärna meddela mig också om det är något speciellt ni vill att jag gör med bilderna.

Bröllop!


Dagen med det stora B:et är kommen! NJUT!


Bild tagen av mig från workshop anordnad av Sofia Wigen och Sofie Selling

NI FÅR ERA BILDER


Sen efter noggrann bildredigering kommer era färdiga bilder via ett webbgalleri där ni kan ladda ned bilderna i lugn och ro! Leveranstiden är lite olika beroende på paket.


Bild tagen av mig från workshop anordnad av Sofia Wigen och Sofie Selling

Priser

Jag utgår från Stockholm men reser mer än gärna! Hör av er så gör jag en skräddarsydd offert.

Om ni är osäkra på vilket paket ni vill ha så kan ni välja ett och bygga på när ni har ett tydligare schema för dagen.

Paket 1


Upp till 3h

Ceremoni

Porträttfotografering ca. 1h (beroende på hur lång ceremonin är)

Alla bilder (jag tar bort dom som inte är skarpa eller där ni kanske råkar blunda)

1st A3 print (297 x 420mm)


Det ingår även en provfotografering några veckor innan (5 bilder, vill ni ha fler blir det ett tillägg på 150kr)


9995:- inkl moms

Paket 2


Halvdag ca 5h

Bilder på förberedelserna

Ceremoni

Porträttfotografering

Alla bilder (jag tar bort dom som inte är skarpa eller där ni kanske råkar blunda)

1st A4 print (210 x 297mm)

1st A3 print (297 x 420mm)


Det ingår även en provfotografering några veckor innan (8 bilder, vill ni ha fler blir det ett tillägg på 150kr)


15995:- inkl moms

Paket 3


Heldag ca 10h

Bilder på förberedelserna

Ceremoni

Porträttfotografering

Middag/mingel

Alla bilder (jag tar bort dom som inte är skarpa eller där ni kanske råkar blunda)

1st A4 print (210 x 297mm)

1st A3 print (297 x 420mm)

1st A2 print (420 x 594mm)


Provfotografering några veckor innan (10 bilder, vill ni ha fler blir det ett tillägg på 150kr)


19995:- inkl moms

Bilderna är tagna av mig från workshop anordnad av Sofia Wigen och Sofie Selling

Bra att tänka på


Motljusbilder - Kvällsljuset är mitt favoritljus! Om ni känner samma så kan det vara att planera in det och prata med mig om det så jag har lite kolla på när jag kanske behöver sno iväg er en liten stund för att ta dessa magiska bilder!


Porträttfotograferingen - Min rekommendation för porträtten är att ta den efter själva vigseln. Då har nerverna lagt sig lite och man behöver inte oroa sig så mycket för att klänningen skulle bli lite skitig. Dessutom är man kanske sådär pirrig och nykär när man landar i vad som just skett!


Specifika bilder - Om ni har hittat någon specifik pose eller bakgrund som ni bara MÅSTE ha med, let me know! Så har jag det i åtanke när vi plåtar!


Speciella personer - Samma som ovan, är det någon jag bara INTE får missa så vill jag veta det. Kom gärna med bilder på den/dom personerna till provfotograferingen så jag hinner "plugga", haha, minnet är bra men kort ibland!


Gruppbilder och mingel - Många tycker det är ganska jobbigt och blir obekväma när det dyker upp en riktad kamera mot dom, så brukar försöka hålla mig en bit bort och smyg-ta bilderna när personer inte tittar på mig. Detta gör dock att jag kanske missar någon/några, framförallt om det är ett stort bröllop. När man plåtar gruppbilder är det inte lätt att få alla att se snygga ut på samma gång, så jag kan tyvärr inte lova att alla ler eller tittar in i kameran samtidigt. Jag gör såklart mitt bästa och jag trycker så många gånger jag och min kamera kan för att få med så många som möjligt! Ni får jättegärna hjälpa mig att organisera dessa gruppbilder om ni vill ha det.


Mörka lokaler - Är lokalen ni kanske ska vara i väldigt mörk kommer majoriteten av bilderna vara svartvita. Framförallt på middagen eller minglet vill jag inte använda bilxt för att det blixtrar ganska mycket och det kan vara ganska störande för gästerna. Gifter ni er i en kyrka eller annan lokal kan jag använda bilxt om det skulle behövas.1 / 5

Övrig viktig info!


Användning av bilder

  • Bilder är enbart för privata bruk, dvs ni får inte sälja vidare bilderna men ni får absolut dela med er av bilderna till era nära och kära.
  • Om ni lägger ut på sociala medier ska någon av mina Instagram nämnas (för hästmänniskor: @horses_by_celine. För bröllop och/eller andra porträtt: @photo_by_celine). Alternativt "Fotograf Celine Hultin".
  • Efter leverans får bilderna ej redigeras eller göras ändringar på. Jag lägger ned mycket tid på att göra era bilder så fina jag kan, så inga filter på varken Facebook, Instagram, Tiktok eller annan social medie får användas.
  • Jag som fotograf och upphovskvinna förbehåller mig rätten att använda bilderna i marknadsföringssyfte (instagram, facbook och min portfolio) med samtycke från beställaren.