Bröllopsbilder


Ni är såklart nyfikna på hur era bilder kan se ut från ert egna bröllop, om ni kan blir lika naturliga och snygga "som alla andra"? Kan jag va något på spåren? Okej, då ska jag lugna er och berätta att alla tänker precis likadant. Men det är mitt jobba att se till att ni är det helt enkelt. Lättaste sättet för er att göra det är att röra på sig en massa. Det kan vara allt från något så enkelt som att gunga från sida till sida i en kram till att springa och göra en chestbump. Bäst av allt är ni är så uppe i vad ni ska göra att ni helt glömmer att jag är där! Visserligen kanske det kommer bli lite svårt eftersom jag kommer stå och skrika hur fina är helt tiden, för det kan jag lova er att ni kommer vara!

bröllopsfotografering i Hågelbyparken i botkyrka

Vem är jag som bröllopsfotograf?


Jag är som en fluga på väggen och försöker med allt jag har att fånga alla era finaste ögonblick. Jag vet att vad som helst kan hända under denna stora dag så jag är flexibel när det kommer överraskningar. Viktigast för mig är att ni är glada och nöjda och framförallt BEKVÄMA framför kameran. Så jag gör mitt allra allra bästa för att ni ska få skratta och ha det mysig med varandra.

Bröllopsfotograf i Stockholm som får fram dom äkta känslorna och levande bilder

Från första kontakt till leverans


Jag är med er hela vägen!

bröllopsförberedelser i hågelbyparken på sommaren med hårsmycke

1. SKICKA FÖRFRÅGAN


Jag vill gärna att vi ses antingen online eller i verkligheten för att vi ska lära känna varandra lite bättre och för att ni ska få en chans att bli säkra på om jag är den rätta för ert bröllop. Så skicka en förfrågan för ert datum och om jag är ledig så går vi vidare därifrån. Om allt känns bra efter onlinemötet så bokar vi in en parfotografering och för att låsa ert bröllopsdatum betalas en bokningsavgift på 20% av slutsumman samt ett avtal som ni behöver skriva på. Ni får även en bröllopsguide med många tips och trix på hur ni kan göra det bästa av bröllopsdagen!

gapskrattande brudpar på sitt bröllop i hågelbyparken i botkyrka

2. PROVFOTOGRAFERING


Dags för er provfotografering! Vi sätter på lite musik och låter kärleken TA ÖVER! Efter ett par veckor får ni ett mail med en länk till ert privata webbgalleri. Där kommer ca 50st färdigredigerade bilder ligga. Ni kommer då kunna ladda ned dom och ni får också tillgång till min butik ifall ni vill köpa utskrifter eller andra väggdekorationer!

Brudpar på djurgården innan vigsel på hösten på waldermars udde

3. BRÖLLOP!


Dagen med det stora B:et är kommen! Ha kul först och främst. Jag kommer vara en fluga på väggen som fångar så många av era fina ögonblick som möjligt. Vi försöker följa schemat så gott vi kan men om ni får feeling eller om jag ser att det är helt fantastiskt ljus så kanske jag lånar er om det passar (kanske inte när talen är igång, haha).

Bröllopsmiddag på ängby slott i bromma

4. LEVERANS


Efter noggrann redigering där jag ger bilderna lite extra kärlek och det lilla extra så kommer dom hamna i samma webbgalleri som parfotograferingen. När ni laddat ned alla bilder är det dags att ta fram något gott att äta o dricka och minnas tillbaka till eran fantastiska dag! Leveranstiden är lite olika beroende på paket.

Bröllop med brudpar på Ekensdal i nacka på sommaren vid vattnet

Men vad kostar kalaset?

Mycket bra fråga! Alla par är olika och därför är alla bröllop också det vilket gör att min paket varierar beroende på hur er dag ser ut, men mina priser börjar på 17 500kr. Vill ni ha ett färdigt paket så kan ni kika på "Läs mer om priser" - knappen.

Läs mer om priser

Bra att veta

Bröllopsporträtt

bröllopsporträtt med gapskatt på ekensdal i nacka

Jag kommer åka till platserna en gång innan för att reka och förbereda mig så mycket som möjligt. Är det något ställe som ni verkligen vill vara på så är det bara att säga det så ska vi se till att lösa det! Det kan vara bra om det är någorlunda nära vigselplatsen eller där ni tänkte ha middagen så kan ni vara med era gäster så mycket som möjligt. Om ni vill att jag fixar så gör jag gärna det!

Är det något ni undrar över? Låt mig hjälpa till.Adress:

Juristvägen 25


E-post:

fotografcelinehultin@gmail.com

Telefonnummer:

0707602321

Follow me on Instagram
@fotografcelinehultin