Bröllopsfotograf Stockholm

Let's create memories for life!


Välkomna till min bröllopsfotografi-värld – där stela poser inte har en chans! Här är det bara glädje, kärlek och äkta känslor som står i fokus.

Att stå framför min kamera är en dans – lekfullt, avslappnat och så otroligt roligt. Jag strävar efter att fånga ögonblicken precis som de är, inga påtvingade leenden eller konstlade poser. Det är ert kärleksfulla sätt att titta på varandra, era skratt och tårar som gör era bilder helt unika.


Jag har älskat bröllop sedan jag var liten och fascinerat följde jag med på "Say Yes to the Dress". Varje bröllop är en unik saga och jag är här för att hjälpa er minnas den som en sann berättelse av kärlek och glädje. Så om ni letar efter någon som fångar alla de äkta känslorna, så har ni kommit helt rätt. Era bilder kommer att spegla er personlighet och er unika kärlekshistoria, inga färdiga mallar här – bara äkthet och hjärta.


Låt mig föreviga en av era finaste dagar i livet precis som den var – full av alla känslor, all the feelings inkluderade! Tillsammans skapar vi magi och skräddarsyr minnen som ni kommer att älska för evigt!

Det är jag som är Celine


Skogen är mitt magiska tillflyktsort och en plats där jag finner oändlig inspiration. Med ett brinnande hjärta för natur och dess skönhet, tycker jag att skogen blir den perfekta bakgrunden för en drömlik bild. Jag älskar också att låta skratt ljuda i luften under mina fotograferingar, för ingenting fångar ögonblickets äkthet som ett hjärtligt skratt.


När jag står bakom kameran blir jag sprallig och full av energi, redo att fånga de mest spontana ögonblicken. Men framför datorn är jag lugn och fokuserad, vilket hjälper mig att skapa bilder som berör själen.


Så låt oss tillsammans skapa minnesvärda bilder och låta er kärlek berätta sin egen historia. Jag ser fram emot att få vara en del av ert speciella ögonblick och skapa bilder som ni kommer att älska för evigt!

bröllopsfotograf stockholm
bröllopsförberedelser med make-up artist i botkyrka hågelbyparken
vigsel i trefaldighets kyrka uppsala
bröllopsmiddag i villa anna i uppsala på sommaren
rolig bröllopsfotografering i golden hour med samkönat brupar
rolig bröllopsfotografering i golden hour med brudpar
bröllop i stadshuset i maj
bröllop på tängsta gård i augusti
brudpar överraskar gäster under minglet på bröllopet
bröllop i uppsala på sommaren med brudpar i universitetsparken

Vem är jag som bröllopsfotograf?


Jo, jag är den som springer runt överallt med en kamera i handen och ler som en galning. Ni vet så pass att man får ont i kinderna och halsmusklerna. Jag ber brudparet att andas och njuta, bara som en vänlig påminnelse. Men mest av allt fotograferar jag faktiskt!


Jag är mer än "bara en bröllopsfotograf" – jag är din pålitliga guide och hjälpare under den bröllopet. Mitt mål är att inte bara fånga de magiska ögonblicken med min kamera, utan också att se till att allt flyter smidigt och att ni känner er helt omhändertagna. Vad behöver du? En guide sprängfylld med en massa tips och trixs inför den stora dagen? Yes, det ingår i alla mina paket! Någon som fixar till slöjan, I'm ur girl! Börjar det regna? Jag har genomskinliga paraplyer! Ja, jag tror ni är med på vad jag menar!


Jag är där och ser saker som ni kanske missar när ni har fullt upp med att kramas och vara närvarande. Dom där viktiga ögonblicken som ni kan se tillbaka på om 50 år och återuppleva. DET är vad jag gör.

Otroligt bra fotograf, vi anlitade Celine Hultin till vårt bröllop och vi kunde inte ha varit nöjdare. Hon var väldigt engagerad och ambitiös och samtidigt trevlig och lätt att ha att göra med. Bilderna blev över förväntan, hon lyckades verkligen fånga våra bästa sidor samtidigt som bilderna är både vackra, unika och har karaktär.


EMMA & FREDRIK

Avslappnat, naturligt och sååå kul!


Allt handlar om de oförutsägbara ögonblicken mellan de planerade händelserna. De ögonblick som är äkta, naturliga och levande. Det är dessa ögonblick som jag som fotograf vill fånga på bild - allt som är ni.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Under fotograferingen kommer jag absolut inte att be er att stirra in i kameran, för det är inte vad jag vill fånga. Istället kommer jag att ge er små uppgifter att göra, såsom att kramas som bara ni kan, gå hand i hand mot mig och höftbumpas, krama varandra så nära ni kan utan att kyssas, kasta upp den ena över axeln och springa runt (haha, kanske inte men få ni feeling KÖR!)

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Genom att låta er ha kul och agera naturligt kommer jag att kunna fånga alla dessa unika stunder som händer emellan, och det är just dessa ögonblick som gör att era bilder blir personliga och speciella. Ni kommer också glömma att jag står där, kanske... eller förresten det kan bli svårt eftersom jag peppar er HELA tiden!

bröllop i stadshuset i maj

Hur går det till?

1. SKICKA FÖRFRÅGAN


Ni börjar med att ni skickar iväg en förfrågan via mitt kontaktformulär, antingen längst ned på den här sidan eller inne på "kontakta mig". Jag svarar oftast inom 24 timmar eller närmaste vardag och jag skickar även ett sms ifall det skulle hamna i skräpposten.

bröllopsmiddag i tänndalen på fjällnäs hotell

2. LÄRA KÄNNA-MÖTE


Jag vill gärna att vi ses över ett online-möte för att vi ska lära känna varandra lite bättre och för att ni ska få en chans att bli säkra på om jag är den rätta för ert bröllop. Om allt känns bra efter online-mötet så låser vi ert datum med en bokningsavgift på 20% av slutsumman och ett avtal. När betalningen är registrerad får ni även en bröllopsguide med mängder av tips och trix på hur ni kan göra det bästa av bröllopsdagen!

bröllop i stadshuset i maj

3. PROVFOTOGRAFERING


Provfotograferingen är helt frivilligmen något jag verkligen rekommenderar! Det blir som ett genrep för er så det inte blir några överraskningar på bröllopsdagen. Bilderna från provfotograferingen hamnar i ett privat webbgalleri där ni kommer kunna ladda ned dom i lugn och ro! Ni får också tillgång till min print-butik ifall ni vill köpa utskrifter eller andra väggdekorationer!

parfotografering med parfotograf på sommaren

4. BRÖLLOPSFORMULÄR


För att undvika några missförstånd och så jag kan vara redo för alllt som er bröllop innebär så kommer ni få ett bröllopsfourmulär via pixieset där ni kommer får skriva i all the details om ert bröllop. Det här formuläret får ni 1-2 månader innan bröllopsdagen.

bröllopsfotograf i uppsala

5. BRÖLLOPSADAGEN


Dagen med det stora B:et är kommen! Jag kommer en stund innan på den plasten vi har kommit överens om. Sen är jag som en fluga på väggen och fångar så många av era fina ögonblick som möjligt. Vi försöker följa schemat så gott vi kan men om ni får feeling och vill hitta på något så kör vi på det!


bröllopsfotograf i stockholm

6. LEVERANS


Efter noggrann redigering där jag ger bilderna lite extra kärlek och det lilla extra så kommer dom hamna i samma webbgalleri som parfotograferingen. När ni laddat ned alla bilder är det dags att ta fram något gott att äta o dricka och minnas tillbaka till eran fantastiska dag! Leveranstiden är mellan 4-6 veckor.

bröllop på uppsala nation

7. FARVÄL?


Sen är det väl farväl..? Eller? Förhoppningsvis ses vi nånting mer i framtiden, kanske på en väns bröllop, dop eller en familjefotografering, vem vet?


Ni vet vart ni hittar mig!


bröllop dahlby kyrka

JAAA, vi vill boka!!


Yes, såå peppad!! Skicka iväg en förfrågan antingen i mitt kontaktförulär längst ned på den här sidan, knappen precis under den här texten eller via kontakta mig fliken i menyn. Ser så mycket fram emot att höra era bröllopsplaner!

Behöver ni lite tips inför bröllopet?


Här kan du läsa och få massa tips och tricks inför ert kommande bröllop!

Bra att veta

Bröllopsporträtten


Önskar ni att ha en speciell plats för fotograferingen? Berätta gärna för mig! Er önskan är min vägledning, och jag kommer att göra allt jag kan för att göra den möjlig. Jag föreslår att vi väljer en plats som är nära er vigselplats eller den plats där ni planerar att ha er middagsmottagning. På så vis kan ni maximera er tid tillsammans med era gäster och skapa värdefulla minnen.


Det är viktigt för mig att era bilder speglar er kärlek och er speciella dag på bästa sätt. Jag är här för att göra allt ni önskar och mer. Om ni har några specifika önskemål eller idéer, tveka inte att dela dem med mig. Jag är mer än villig att ta hand om allt det praktiska och ge er bilder som ni kommer att älska för alltid.


Specifika bilder


När ni förbereder er för den stora dagen, är det ofta de små detaljerna som verkligen gör ert bröllop minnesvärt och unikt. Kanske ni har snickrat ihop den perfekta brudbågen där ni ska utbyta era löften. Eller vad sägs om de där detaljerna på klänningen eller kostymen som är som pricken över i:et? En blomma kanske till och med har spelat en superviktig roll i att ni valde just den platsen att gifta er på. Please let me know! Det hjälper mig att förstå hur ni vill att era foton ska se ut. Samma gäller om det är någon person jag bara absolut inte får missa. Så snåla inte på infon!


Alla dessa små detaljer är som pusselbitar som skapar det större bilden av er stora dag. Jag är här för att hjälpa er att föreviga dem på ett sätt som verkligen fångar stämningen och känslan. Så, dela med er av era tankar och idéer, och tillsammans ska vi skapa magi med kameran. Ser fram emot att höra allt skvaller och brainstorma tillsammans för att göra era foton minnesvärda as hell!

bröllop i göteborg på hösten med brudpar

Mingel


Att stå inför en riktad kamera är något som många finner ganska påfrestande och obekvämt. Den känslan av exponering kan få oss att vilja dra oss undan och undvika att hamna i fokus. Därför föredrar jag ofta att hålla mig på avstånd och försöka ta bilder på ett diskret sätt när människor inte riktar sin uppmärksamhet mot mig.


Detta gör dock att jag kanske missar någon/några, framförallt om det är ett stort bröllop. Därför är jag alltid öppen för feedback och tips från er. Om det är någon särskild person eller några specifika ögonblick som du vill att jag ska fokusera på och föreviga, så är jag tacksam om du delar dessa insikter med mig. Din vägledning hjälper mig att kunna skapa en bildberättelse som är både autentisk och minnesvärd. Så låt mig gärna veta om det är någon jag måste ha extra koll på att jag får med.


Gruppbilder


Vid fotografering av gruppbilder är det en utmaning att få alla era gäster att se sitt bästa ut samtidigt. Jag försöker naturligtvis att uppnå det bästa resultatet och kameran kan jag säga går varm under som här bilderna. Ert stöd i att samordna dessa gruppbilder är mer än välkommet!

bröllop i tänndalen på fjällnäs hotell

Middag


Jag förstår att det inte är trevligt att ha en kamera i ansiktet när man äter och njuter av måltiden tillsammans med era nära och kära. Därför kommer jag att använda middagen som en möjlighet att ta en kort paus och äta i ett angränsande rum. På så sätt kan ni och era gäster känna er avslappnade och bekväma, och jag kan samtidigt hålla mig nära nog för att höra om det börjar hållas tal. Jag kan då fokusera på att fånga reaktioner istället för en massa öppna munnar.


Golden hour


Kvällsljuset är verkligen något alldeles speciellt och mitt absoluta favoritljus! Om ni också delar den här känslan med mig, kan vi gärna planera in tillfällen när det är perfekt kvällsljus och prata om det i förväg. På det sättet kan jag ha lite koll på schemat och kanske behöver jag smyga iväg er en kort stund för att fånga den magi som bara kvällsljuset kan erbjuda!

rolig bröllopsfotografering i golden hour i hågelbyparken med brudpar

Vanliga frågor

Vad händer om det regnar?

Visste ni att det faktiskt kan bli riktigt fint med regn och molnigt väder? Men förstår till 100% att det är härligt att ha sol på sin bröllopsdag men utifrån ett fotoperspektiv så blir det sååå himla fint om det är mulet! Om det skulle börja regna så har jag ett par genomskinliga paraplyer som ni kan låna!

Hur går betalningen till?

20% betalas vid bokningstillfället och resterande belopp betalas vid leveransen av bilderna. Båda fakturorna skickas vis Bokio.

Vad händer om du blir sjuk?

Om det mot förmodan skulle hände att jag blir sjuk så kommer jag fixa en likvärdig fotograf I samråd med er. Jag har ett gäng fotografkollegor som jag kan kontakta!

När får vi bilderna?

Leveranstiden är lite olika beroende på säsong och hur många timmar ni har köpt. Men mellan 6-8 veckor kan man räkna med.

Hur hanterar du bilderna på oss?

Direkt efter ert bröllop så åker jag raka vägen hem för att ladda över era bilder på två hårddiskar och bilderna får även ligga kvar på minneskorten en stund efter så jag är säker på att inget skulle gå sönder och göra att bilderna försvinner. Sen ligger bilderna där på hårddiskarna upp till 1 år efter.

Vi är osäkra på vilket paket vi vill ha?

Om ni inte riktigt har koll på hur många timmar ni skulle vilja ha fotograf så kan alltid boka ett mindre paket och sen utöka till det större eller lägga till enstaka timmar. Det vore synd om till exempel alla som talade inte kom med på bild så även på plats kan ni be mig stanna kvar.

Vill du se fler bilder från bröllop?


Klicka på bilden!

bröllop i stadshuset i maj

Men vad kostar kalaset?

Mycket bra fråga! Alla par är olika och därför är alla bröllop också det vilket gör att min paket varierar beroende på hur er dag ser ut. Vill ni ha ett färdigt paket så kan ni kika på "Läs mer om priser" - knappen.

Läs mer om priser

ÄR ni redo att skapa magi?!

Om mig


Jag heter Celine Hultin och är en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på dom äkta känslorna, glädjen och kärleken mellan er! Bröllopsfotograf i Stockholm, men också överallt.

bröllopsfotograf i stockholm

Kontakt


Kontakta mig genom att skicka en förfrågan via mitt kontaktformulär, maila mig eller varför inte en röksignal (kan inte lova att jag kommer hitta den men man kan alltid försöka!)


Tel: +46 70760 23 21

Mail: fotografcelinehultin@gmail.com

Hitta runt


Klicka på respektive länk för att se mer om bröllop, fler bilder eller

hitta annat skoj!


> Bröllop


> Par


> Om mig


> Fler bilder


> Blogg


> Kontakta mig


> Företag

Vill du se fler bilder?

Bröllop

 

Par

 

Familj

 

 

Blandat