Bröllopsbilderna


Ni är såklart nyfikna på hur era bilder kan se ut från ert egna bröllop, om ni kan blir lika naturliga och snygga "som alla andra"? Kan jag va något på spåren? Okej, då ska jag lugna er och berätta att alla tänker precis likadant. Men det är mitt jobba att se till att ni är det helt enkelt. Lättaste sättet för er att göra det är att röra på sig en massa. Det kan vara allt från något så enkelt som att gunga från sida till sida i en kram till att springa och göra en chestbump. Bäst av allt är ni är så uppe i vad ni ska göra att ni helt glömmer att jag är där! Visserligen kanske det kommer bli lite svårt eftersom jag kommer stå och skrika hur fina är helt tiden, för det kan jag lova er att ni kommer vara!

Vem är jag som bröllopsfotograf?


Jo, jag är som en fluga på väggen och försöker med allt jag har att fånga alla era finaste ögonblick. Jag vet att vad som helst kan hända under denna stora dag så jag är flexibel när det kommer överraskningar. Viktigast för mig är att ni är glada och nöjda och framförallt BEKVÄMA framför kameran. Så jag gör mitt allra allra bästa för att ni ska få skratta och ha det mysig med varandra. Kanske glömma stressen som finns runt ett bröllop och bara få närvarande i stunden där ni är.

Från första kontakt till leverans


Jag är med er hela vägen!

1.SKICKA FÖRFRÅGAN


Jag vill gärna att vi ses antingen online eller i verkligheten för att vi ska lära känna varandra lite bättre och för att ni ska få en chans att bli säkra på om jag är den rätta för ert bröllop. Så skicka en förfrågan för ert datum och om jag är ledig så går vi vidare därifrån. Om allt känns bra efter mötet så bokar vi in en parfotografering och för att låsa ert bröllopsdatum betalas en bokningsavgift på 50% av slutsumman samt ett avtal som ni behöver skriva på. Ni får även en liten poseringsguide inför parfotograferingen!

2.PROVFOTOGRAFERING


Dags för ett lära känna möte och provfotografering! Vi träffas en stund innan vi börjar fota och pratar om hur bröllopsschemat ser ut och om ni har några specifika önskemål på bilder. Kanske är det någon speciell person ni verkligen inte vill att jag missar eller om ni har en pinterestboard som ni vill visa. Sist men absolut inte minst så kör vi på med själva fotograferingen! Vi sätter på lite musik och låter kärleken TA ÖVER! Efter ett par veckor får ni ett mail med en länk till ert privata webbgalleri. Där kommer ett urval på ca 100 st färdigredigerade bilder ligga. Ni kommer då kunna ladda ned dom ni har köpt och om ni vill köpa till bilder i efterhand går det bra.

3.BRÖLLOP!


Dagen med det stora B:et är kommen! Ha kul först och främst. Jag kommer vara en fluga på väggen som fångar så många av era fina ögonblick som möjligt. Vi försöker följa schemat så gott vi kan men om ni får feeling eller om jag ser att det är helt fantastiskt ljus så kanske jag lånar er om det passar (kanske inte när talen är igång, haha).

4.lEVERANS


Efter noggrann redigering där jag ger bilderna lite extra kärlek och det lilla extra så kommer dom hamna i samma webbgalleri som parfotograferingen. När ni laddat ned alla bilder är det dags att ta fram något gott att äta o dricka och minnas tillbaka till eran fantastiska dag! Leveranstiden är lite olika beroende på paket.

Men vad kostar kalaset?

Mycket bra fråga! Alla par är olika och därför är alla bröllop också det vilket gör att min paket varierar beroende på hur er dag ser ut, men mina priser börjar på 17 500kr. Vill ni ha ett färdigt paket så kan ni kika på "Läs mer om priser" - knappen.

Läs mer om priser

Bra att veta

Bröllopsporträtt

Jag kommer åka till platserna en gång innan för att reka och förbereda mig så mycket som möjligt. Om ni inte har satt schemat för dagen är min rekommendation att ta porträtten efter själva vigseln. Då har nerverna lagt sig lite och man behöver inte oroa sig så mycket för att klänningen skulle bli lite skitig. Dessutom är man kanske sådär pirrig och nykär när man landar i vad som just skett. Men oavsett när vi tar dessa bilder så kommer det vara underbart eftersom ni firar er kärlek!

Är det något ni undrar över? Låt mig hjälpa till.Address:

Juristvägen 25


Mailaddress:

fotografcelinehultin@gmail.com

Telefonnummer:

0707602321

Follow me on Instagram
@fotografcelinehultin