Genuina skratt och rörelse


Nervösa? Jag lovar att jag ska ta hand om er! På mina plåtningar är det viktigaste för mig att ni är bekväma, för är man bekväm vågar man SLÄPPA LOSS! Inga osköna poseringar eller att ni måste kolla i kameran, rörelse is key! Nervösa? Jag lovar att jag ska ta hand om er!

Skapa minnen!


Mitt mål är att när ni kollar på era foton om X antal år så ska ni inte bara minnas hur roligt ni hade men också minnas hur ni kände för varandra i just den stunden. Hur glada ni är över att ha varandra och hur mycket kärlek ni känner!

"Jättenöjda med Celine som fotograf, som förmedlade en lättsam och mycket trevlig känsla som fick oss att känna trygghet och glädje under fotograferingen. Rekommenderar henne varmt!"

Emma & Jimmy

Hur går det till då?

1.SKICKA FÖRFRÅGAN


Vi börjar med att ni skickar en förfrågan till mig. Vi bokar in en tid & plats. Ni får en poseringsguide via mail, i den här guiden står det allt ni behöver veta och även vad ni kan förvänta er på fotograferingsdagen. För att låsa ert bokning skickas också i samband med guiden ut en faktura på 20% av slutsumman. Ni får också ett avtal som ni behöver skriva på innan. Jag svarar på era frågor.

2.FOTODAGS!


Dagen är kommen. Vi möts upp på bestämd plats och har kul! Vi kör våra små uppgifter som leder till så mycket skratt och rörelse och ni bara njuter av varandras sällskap!

3.URVAL & LEVERANS


Ni kommer få ett mail med en länk till ert privata webbgalleri. Där kommer ett urval på ca 100 st grundredigerade bilder ligga. Därefter väljer ni era favoriter och så gör jag ytterligare en redigering på dom för att dom ska bli helt klara, jag kanske tar bort ett träd eller en människa i bakgrunden mm. I samma album hamnar dom klara bilderna och då laddar ni bara ned dom. Om ni vill köpa till fler bilder i efterhand går det bra. Vid leverans skickas det resterande beloppet till er via faktura.

PRIS


Parfotografering


❤ Fotografering ca 1 timme


❤ Min poseringsguide (där ni får tips på vad ni kan ha på er, vad som kan vara bra att tänka på och en massa tips på poseringsuppgifter som kommer locka fram en hel del skratt!)


❤ 10 högupplösta bilder i ett privat webbgalleri


❤ 1st A3 print (297 x 420mm)2 5 0 0 kr inkl moms


Det går också att köpa till bilder och printar i efterhand.

Milersättning - 35:-/mil om det är längre bort än 5 mil från Stockholmsområdet.

FAQ

Vad ska man ha på sig?

Något ni är bekväm i men kanske inte ert allra sköraste plagg. Jag har en tendens att gå ut på fält med högt gräs eller be er lägga er ned i detta fält, hehe. Så bekvämt men oömtåligt! Gärna jordnära färger. Ni får gärna ha med någrot eller några ombyten för mer variation.

Vart ska vi vara?

Jag älskar att resa så antingen kommer jag till er eller så kan vi vara här hos mig, jag bor precis bredvid en superhärlig skog med ett jättefint stort fält med högt gräs och härligt ljusinsläpp!

Dåligt väder?

Det går jättebra att fotografera när det är molnigt, det blir till och med lättare än vid t.ex. strålande sol, eftersom du som modell kan ha ögonen öppna utan att kisa och bli bländad. Ljuset blir väldigt mjukt och smickrande.

Vid regn och kraftig vind kan vi alltid boka en ny tid om ni vill! Såklart utan extra kostnad. 

Är det något ni undrar över? Låt mig hjälpa till.


Address:

Juristvägen 25


Mailaddress:

fotografcelinehultin@gmail.com

Telefonnummer:

0707602321

Follow me on Instagram
@fotografcelinehultin