Bröllopsfotograf Stockholm

Är ni redo att boka världens roligaste dejt!En parfotografering är verkligen den perfekta upplevelsen och dejten på sååå många sätt! Ni får egentid med varandra där ni får skratta högt och länge, ni får plocka fram eran barnsliga sida och ni får också kramas & pussas HUR mycket ni vill! Bästa av allt är ni får allt fångat på bild som ni kan spara i år framöver. Hur fint? Så passa på att investera i ert förhållande och boka en dejt ni sent kommer glömma!


parfotograf i stockholm
parfotograf uppsala
gravidfotograf stockholm
parfotograf stockholm
parfotograf uppsala

Fira er kärlek!


"Men vi har inget att fira"


Ni har varandra, er kärlek och er historia. Det är väl en underbar anledning till att fira! Tänk er in i framtiden, ni sitter i köket och tänker tillbaka på ert liv tillsammans. Ni plockar fram bilder och blir alldeles varma i kroppen av alla minnen ni har skapat ihop. Ni kommer förmodligen att uppskatta att ni inte bara har mobil-selfies ihop. Har ni inga bilder på er tillsammans? Tveka då inte att höra av er, jag finns här för er!


Genuina skratt


Nervösa? Jag lovar att jag ska ta hand om er! På mina plåtningar är det viktigaste för mig att ni är bekväma, för är man bekväm vågar man SLÄPPA LOSS! Inga osköna poseringar eller att ni måste kolla i kameran, rörelse is key! Nervösa? Jag lovar att jag ska ta hand om er!


Jättenöjda med Celine som fotograf, som förmedlade en lättsam och mycket trevlig känsla som fick oss att känna trygghet och glädje under fotograferingen. Rekommenderar henne varmt!


EMMA OCH JIMMY

Hur går det till?

parfotograf stockholm

1. SKICKA FÖRFRÅGAN


Fantastiskt roligt att ni är intresserade av att boka! Vi börjar med att ni skickar en förfrågan till mig och så bestämmer vi en dag och tid som passar. För att låsa er bokning skickas en faktura på 20% av slutsumman. Ni får också ett avtal som ni behöver skriva på innan. Ni kommer även få min guide med all info ni kan tänkas behöva inför fotograferingen.


parfotograf stockholm

2. FOTODAGS!


Nu kör vi! Så kul! Vi möts upp på platsen som vi kommit överens om. Jag kommer guide er med lätta uppgifter som kan vara att hålla händer och gå bort från mig och mot mig mm. Om ni får feeling och vill kasta upp någon i luften, just go with it! Desto mer rörelse desto bättre!


parfotograf stockholm

3. LEVERANS


Woho! Lerveransdags! Ni kommer få ett mail med en länk till ert privata webbgalleri. Ladda upp med massor av gott att äta och dricka, sätt er i soffan eller en bekväm stol tillsammans och titta på hur fina ni är! Vid leverans skickas det resterande beloppet till er via faktura.

JA, JA, JA - Vi är redo att boka!

"Celine har nära till skratt vilket skapar en skön stämning som får en att känna sig både snygg och trygg framför kameran. Hon är väldigt lättsamt att jobba med och samtidigt proffsig och vi kunde känna oss bekväma, släppa loss och ha kul! 

För den som vill ha roligt och slappna av rekomenderar vi Celine starkt! Tack så mycket!"


ANDREAS & SIGRID

PRIS


Parfotografering❤ Fotografering upp till 90 minuter


❤ Min fotograferingsguide (Där står ALLT ni behöver veta inför fotograferingen)


❤ Samtliga digitala bilder (50st)


❤ Redigering av bilderna


❤ Privat webbgalleri (där ni också kan beställa tavlor, utskrifter mm.)


❤ Resa inom Stockholmsområdet (annars 45kr/mil eller biljettpris)
5 000 kr inkl moms


Vanliga frågor

Vad ska man ha på sig?

Något ni är bekväm i men kanske inte ert allra sköraste plagg. Jag har en tendens att gå ut på fält med högt gräs eller be er lägga er ned i detta fält, hehe. Så bekvämt men oömtåligt! Gärna jordnära färger. Ni får gärna ha med något eller några ombyten för mer variation. Ni kommer också få en liten guide innan vi fotograferar och där står det en hel del tips!

Vart ska vi vara?

Jag älskar att se nya platser så antingen kommer jag till er eller så har jag ganska bra koll fina platser som vi kan vara på!

Dåligt väder?

Det går jättebra att fotografera när det är molnigt, det blir till och med lättare än vid t.ex. strålande sol, eftersom du som modell kan ha ögonen öppna utan att kisa och bli bländad. Ljuset blir väldigt mjukt och smickrande.

Vid regn och kraftig vind kan vi alltid boka en ny tid om ni vill! Såklart utan extra kostnad. 

behöver inte vara exakt men ungefär

Behöver inte heller vara skrivet i sten

Follow me on Instagram
@fotografcelinehultin

Om mig


Jag heter Celine Hultin och är en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på dom äkta känslorna, glädjen och kärleken mellan er! Bröllopsfotograf i Stockholm, men också överallt.

parfotograf stockholm

Kontakt


Kontakta mig genom att skicka en förfrågan via mitt kontaktformulär, maila mig eller varför inte en röksignal (kan inte lova att jag kommer hitta den men man kan alltid försöka!)


Tel: +46 70760 23 21

Mail: fotografcelinehultin@gmail.com

Hitta runt


Klicka på respektive länk för att se mer om bröllop, fler bilder eller

hitta annat skoj!


> Bröllop


> Par


> Om mig


> Fler bilder


> Blogg


> Kontakta mig


> Företag

Vill du se fler bilder?

Bröllop

 

Par

 

Familj

 

 

Blandat