Genuina skratt och mycket rörelse


Nervösa? Jag lovar att jag ska ta hand om er! På mina plåtningar är det viktigaste för mig att ni är bekväma, för är man bekväm vågar man SLÄPPA LOSS! Inga osköna poseringar eller att ni måste kolla i kameran, rörelse is key! Nervösa? Jag lovar att jag ska ta hand om er!

Fira er kärlek!


"Men vi har inget att fira"


Ni har varandra, er kärlek och er historia. Det är väl en underbar anledning till att fira! Tänk er in i framtiden, ni sitter i köket och tänker tillbaka på ert liv tillsammans. Ni plockar fram bilder och blir alldeles varma i kroppen av alla minnen ni har skapat ihop. Ni kommer förmodligen att uppskatta att ni inte bara har mobil-selfies ihop. Har ni inga bilder på er tillsammans? Tveka då inte att höra av er, jag finns är för er!

Världens roligaste dejt!


En parfotografering är verkligen den perfekta upplevelsen och dejten på så många sätt! Ni får egentid med varandra där ni får skratta högt och länge, ni får plocka fram eran barnsliga sida och skutta runt i skogen och ni får också kramas och pussas HUR mycket ni vill! Bästa av allt är ni får allt fångat på bild som ni kan spara i år framöver. Hur fint? Så passa på att investera i ert förhållande och boka en dejt ni sent kommer glömma!

"Jättenöjda med Celine som fotograf, som förmedlade en lättsam och mycket trevlig känsla som fick oss att känna trygghet och glädje under fotograferingen. Rekommenderar henne varmt!"

Emma & Jimmy

Hur går det till då?

Parfotografering i stockholm i solnedgången med parfotograf och en kamera med par med koftor

1. SKICKA FÖRFRÅGAN


Fantastiskt roligt att ni är intresserade av att boka! Vi börjar med att ni skickar en förfrågan till mig och så bestämmer vi en dag och tid som passar. För att låsa er bokning skickas en faktura på 20% av slutsumman. Ni får också ett avtal som ni behöver skriva på innan. Ni kommer även få min guide med all info ni kan tänkas behöva inför fotograferingen.

Parfotografering i stockholm i solnedgången med parfotograf och en kamera med par

2. FOTODAGS!


Nu kör vi! Så kul! Vi möts upp på platsen som vi kommit överens om. Jag kommer guide er med lätta uppgifter som kan vara att hålla händer och gå bort från mig och mot mig mm. Om ni får feeling och vill kasta upp någon i luften, just go with it! Desto mer rörelse desto bättre!

Parfotografering i stockholm i solnedgången med parfotograf och en kamera med par

3. LEVERANS


Woho! Lerveransdags! Ni kommer få ett mail med en länk till ert privata webbgalleri. Ladda upp med massor av gott att äta och dricka, sätt er i soffan eller en bekväm stol tillsammans och titta på hur fina ni är! Vid leverans skickas det resterande beloppet till er via faktura.

PRIS


Parfotografering❤ Fotografering upp till 90 minuter


❤ Min fotograferingsguide (Där står ALLT ni behöver veta inför fotograferingen)


❤ Samtliga digitala bilder (50st)


❤ Redigering av bilderna


❤ 250 kr presentkort i min printbutik


❤ Privat webbgalleri (där ni också kan beställa tavlor, utskrifter mm.)


❤ Resa inom Stockholmsområdet (annars 45kr/mil eller biljettpris)
5 000 kr inkl moms


Parfotografering i tullinge på ett fält på sensommaren
Parfotografering i tullinge på ett fält på sensommaren
Parfotografering i tullinge på ett fält på sensommaren

FAQ

Vad ska man ha på sig?

Något ni är bekväm i men kanske inte ert allra sköraste plagg. Jag har en tendens att gå ut på fält med högt gräs eller be er lägga er ned i detta fält, hehe. Så bekvämt men oömtåligt! Gärna jordnära färger. Ni får gärna ha med någrot eller några ombyten för mer variation.

Vart ska vi vara?

Jag älskar att resa så antingen kommer jag till er eller så kan vi vara här hos mig, jag bor precis bredvid en superhärlig skog med ett jättefint stort fält med högt gräs och härligt ljusinsläpp!

Dåligt väder?

Det går jättebra att fotografera när det är molnigt, det blir till och med lättare än vid t.ex. strålande sol, eftersom du som modell kan ha ögonen öppna utan att kisa och bli bländad. Ljuset blir väldigt mjukt och smickrande.

Vid regn och kraftig vind kan vi alltid boka en ny tid om ni vill! Såklart utan extra kostnad. 

Är det något ni undrar över? Låt mig hjälpa till.


Adress:

Juristvägen 25


E-post:

fotografcelinehultin@gmail.com

Telefonnummer:

0707602321

Follow me on Instagram
@fotografcelinehultin