Skapa en personlig touch på ditt bröllop -

Tips och idéer

Bröllop är en av de mest speciella dagarna i våra liv! Det är en dag full av kärlek, glädje och gemenskap. För många är det en drömdag som de har planerat och längtat efter under lång tid. Oavsett om du vill ha ett storslaget bröllop eller en intim ceremoni, finns det sätt att lägga till en personlig touch och göra din dag ännu mer minnesvärd.


I det här inlägget kommer jag att dela med mig av några tips som kan hjälpa dig att skapa en personlig touch på ditt bröllop. Från att välja en temafärg till att ha en överraskningsdans, finns det många sätt att göra din bröllopsdag ännu mer glädjefull.


Låt oss ta en titt på några av de bästa sätten att lägga till en personlig touch på ditt bröllop!

Emma & Kristoffer hade gjort egna glas till deras bröllop!

Dom hade även små frön i namnskyltarna och menyerna!

NR 1 - Välj en temafärg


Att välja en temafärg är ett enkelt sätt att skapa en personlig touch på ditt bröllop. Välj en färg som du älskar eller som har en speciell betydelse för dig och din partner. Använd denna färg i allt från brudbuketten till inbjudningskorten och dukningen på middagen. En temafärg gör också att alla element på bröllopet ser sammanhängande och koordinerade ut.


NR 2 - Blomfrön i namnskyltarna


Att ha frön i namnskyltarna på bröllopsmiddagen kan vara en underbar och minnesvärd detalj för gästerna att ta med sig hem och plantera. Frön kan vara allt från blommor till grönsaker och kan symbolisera tillväxt och framtid tillsammans för det nygifta paret. Det är en kreativ och miljövänlig idé som inte bara ger en personlig touch till bordet, utan också främjar hållbarhet och naturlig skönhet. Gästerna kommer att uppskatta den extra ansträngningen och det kan vara en underbar souvenir från en fantastisk dag.


NR 3 - Ha en överraskningsdans


En överraskningsdans kan verkligen få festen att komma igång. Varför inte överraska dina gäster med en rolig och energisk dans? Du kan lära dig en koreografi själv eller anlita en professionell dansare för att hjälpa till. Detta kommer att vara en minnesvärd och rolig upplevelse för dig och dina gäster.

NR 4 - Gör en personlig fotovägg


En personlig fotovägg kan vara ett utmärkt sätt att lägga till en personlig touch på ditt bröllop. Välj bilder av dig och din partner som är fulla av glädje och kärlek och placera dem på en vägg. Detta ger dig och dina gäster en möjlighet att ta roliga och minnesvärda foton under hela kvällen.


NR 5 - Gör en unik bröllopstårta


En unik bröllopstårta kan lägga till en extra nivå av festlighet på din stora dag. Varför inte skapa en tårta som är annorlunda än den vanliga vita tårtan? Du kan inkludera färgglada frosting, glitter eller till och med en personlig text eller bild på tårtan.


NR 6 - Ha en DJ eller ett band


En DJ eller ett band kan verkligen få festen att komma igång. Välj musik som du och din partner älskar och som passar till bröllopsstilen. En DJ eller ett band kan hjälpa till att hålla feststämningen på topp och få gästerna att dansa hela natten!

NR 7 - Personliga och minnesvärda detaljer


Sist men inte minst men absolut inte minst. Att ha egengjorda saker vid en bröllopsmiddag kan verkligen lägga till en personlig touch till festen. Oavsett om det är dekorationer, centerpieces eller souvenirer, kan egengjorda föremål skapa ett minne som gästerna kommer att uppskatta och minnas länge efter festen. Dessutom kan det vara en rolig aktivitet att skapa dessa saker under möhippan eller svensexan och det kan också bidra till att stärka vänskapen och gemenskapen mellan brud- och brudgumgänget. Så om du planerar ett bröllop, överväg att inkludera egengjorda saker för en personlig och minnesvärd touch på festen.

Stort tack för att du läste!


Förhoppningsvis har dessa tips hjälpt dig att skapa en personlig touch på din bröllopsdag och göra den till en minnesvärd och speciell dag. Kom ihåg att oavsett vilka val du gör, är det viktigaste att fira kärleken och njuta av dagen tillsammans med din partner och era nära och kära. Vi önskar er all lycka i framtiden som gifta par!

Bröllopsfotograf Stockholm

Läs mer här

Meet the Photographer!

Jag heter Celine Hultin. Jag jobbar som en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta skratt och mycket rörelse. Mitt liv består av att jobba, vara i skogen och titta på en hel del serier! Friends har jag tittat igenom säkert 7-8 gånger!

Mitt uppdrag när vi jobbar tillsammans är att ni ska ha roligt och vara bekväma framför kameran. Någonting ni aldrig behöver vara oroliga för när jag plåtar er är den stela tystnaden för jag peppar så mycket så jag brukar blir hes på slutet!

Om mig


Jag heter Celine Hultin och är en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på dom äkta känslorna, glädjen och kärleken mellan er! Bröllopsfotograf i Stockholm, men också överallt.

Kontakt


Kontakta mig genom att skicka en förfrågan via mitt kontaktformulär, maila mig eller varför inte en röksignal (kan inte lova att jag kommer hitta den men man kan alltid försöka!)


Tel: +46 70760 23 21

Mail: fotografcelinehultin@gmail.com

Hitta runt


Klicka på respektive länk för att se mer om bröllop, fler bilder eller

hitta annat skoj!


> Bröllop


> Par


> Om mig


> Fler bilder


> Blogg


> Kontakta mig


> Företag

Vill du se fler bilder?

Bröllop

 

Par

 

Familj

 

 

Blandat