Bröllopsfotograf Stockholm

Bröllopsfotograf i Stockholm som får fram dom äkta känslorna och levande bilder

A little bit about me

Förutom fotografi älskar jag att vara ute i skog och mark. Det bästa jag vet är att klä på mig vandringskläder, ta med mig en termos och såklart kameran och bara sticka ut i skogen. Det är helt tyst förutom vatten som porlar och vinden genom träden. Extra roligt blir det om man har med sig sin hund som springer runt!

Jag har fotograferat sen jag var liten och det fick fart 2017. Jag startade mitt företag september 2021. Sen dess har det bara gått uppåt och framåt!

Get in touch

Fem snabba-ish


  • Jag ÄLSKAR frukost. Allt från vanliga mackor med ost och gurka till en full-on brunch med bär, yoghurt, kaffe, juice, pannkakor... ja ALLT! Sen är man mätt hela dagen, bästa.


  • Jag är en häst och hund tjej in i märgen. Jag har ridit sen jag var sju år (är 26 nu). Jag höll mest på med dressyr och blev tvungen att sluta när jag blev 18 år för livet kom i vägen... Hund har jag haft minst lika länge och just nu har vi en liten Kleiner Münsterländer här hemma som enligt pappret är mina föräldrars men jag tror jag är favoriten ändå... hoppas jag 😁 


  • Jag tycker bäst om vintern av alla årstider. Jag älskar att äntligen få sätta på mig en fluffig halsduk och stora tjocktröjor när det börjar bli lite kyligt. Sen när snön kommer så mår jag som bäst. Tänk underställ, mysiga tröjor, tjock vinterjacka, den fluffiga halsduken och ett par kängor. När du sen kliver ut och känner den krispiga kalla luften mot ansiktet, kliver ned på snön och hör hur det knarrar i varje steg... ÄLSKAR! Unpopular opinion - Jag gillar sommaren minst, heheh.


  • Ibland har jag en tendens till att överanvända emojis när jag skriver på sms, så att skriva dom här texterna till hemsidan har blivit en STOR utmaning, men ibland slinker dom in.. 😉


  • Älskar att vara vaken tidigt men hatar att vakna tidigt. Det är så tyst och lugnt typ runt 05 fram till 06, ingen har riktigt vaknat och solen har är på väg upp (under vår och höst) och förhoppningsvis är det lite kyligare. Om du vill göra en fotografering vid soluppgången så är jag LÄTT på!

Where it all started


Enda sen jag var lite så har jag varit fascinerad av bröllop. Jag tittade alltid på "say yes to the dress" och filmer som "27 dresses" för att det handlade just om bröllop och den finaste dagen i många människors liv. Alla är förhoppningsvis väldigt glada och har fina kläder på sig sen hittar ofta gästerna på så mycket roliga överraskningar för brudparet. Hela dagen bara skriker glädje och kärlek!


Sen när det var dags att välja gymnasium var jag inne och nosade på foto och media linjen men valde till slut en annan kreativ linje - bageri & konditori. Efter några år som konditor kom jag ändå tillbaka till fotografi och att det är just fotograf jag vill jobba som!


Jag älskar det här yrket ända ut i fingertopparna! Friheten jag har och glädjen jag kan bidra med gör mig helt varm i kroppen. Det är så kul att höra att mina kunder blir nöjda med bilderna, det är en av topparna med yrket!


Mina tre fotofavoriter!

Bröllopsporträtt på bruden i naturligt ljus på djurgården

Naturligt ljus


Jag jobbar för det mesta med naturlig ljus. Mitt absoluta favorit ljus är precis när solen håller på att gå ned, golden hour. Så det är något jag alltid siktar på vid fotograferingar. Men skulle det behövas använder jag en upplättningsblixt.

Parfotografering med mycket rörelse och äkta känslor

Rörelse


Stela och obekväma poseringar är inte en favorit hos mig. Jag kommer inte be er kolla in i kameran, det får komma naturligt. Helst vill jag att ni drunknar i varandras närvaro och lite glömmer att jag är där. Jag vill att ni med hjälp av mina små uppgifter ska vara så naturliga och bekväma som möjligt. Sagt det förr säger det igen rörelse is key!


Parfotografering med mycket rörelse och äkta känslor

Äkta känslor


Kärleken till din partner vill jag ska LYSA igenom alla bilder. När ni tittar på era bilder några år senare vill jag att ni ska känna "va roligt vi hade då!" och även hur ni kände för varandra där och då. Hur mycket kärlek ni har för varandra.

Vi känner oss så redo att skicka en förfrågan!

Om mig


Jag heter Celine Hultin och är en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på dom äkta känslorna, glädjen och kärleken mellan er! Bröllopsfotograf i Stockholm, men också överallt.

bröllopsfotograf stockholm

Kontakt


Kontakta mig genom att skicka en förfrågan via mitt kontaktformulär, maila mig eller varför inte en röksignal (kan inte lova att jag kommer hitta den men man kan alltid försöka!)


Tel: +46 70760 23 21

Mail: fotografcelinehultin@gmail.com

Hitta runt


Klicka på respektive länk för att se mer om bröllop, fler bilder eller

hitta annat skoj!


> Bröllop


> Par


> Om mig


> Fler bilder


> Blogg


> Kontakta mig


> Företag

Vill du se fler bilder?

Bröllop

 

Par

 

Familj

 

 

Blandat