jag heter Celine

A little bit about me

och förutom fotografi älskar jag naturen! Det bästa jag vet är att klä på mig vandringskläder, ta med mig en termos och såklart kameran och bara sticka ut i skogen. Det är helt tyst förutom vatten som porlar och vinden genom träden. Extra roligt blir det om man har hunden med sig!

Just nu pluggar jag till fotograf på Fotoskolan Stockholm.

Get in touch
love, kärlek, botkyrka, huddinge, tullinge, bröllop, gravid, fotografering, fotograf, stockholm

Where it all started


Jag har alltid varit intresserad av fotografi och tänkte gå fotografi på gymnasiet men valde bageri & konditori istället. Jag har testat det ena jobbet efter det andra och har förstått att det är fotograf jag vill va.


2017 var året då jag började ta det mer på allvar och ville kunna allt, precis allt! Det blev många timmar framför youtube tutorials, många remakes och en heeeeel del bilder på blommor. Som min lärare sa första året på Fotoskolan (där jag går nu) "You learn by f*cking up" och det var precis det jag gjorde. Under sommaren 2017 jobbade jag på Lövsta seminstation i Upplands Väsby och började fota alla urgulliga föl som sprang runt i hagarna!Where it all started


Jag har alltid varit intresserad av fotografi och tänkte gå fotografi på gymnasiet men valde bageri & konditori istället. Jag har testat det ena jobbet efter det andra och har förstått att det är fotograf jag vill va.


2017 var året då jag började ta det mer på allvar och ville kunna allt, precis allt! Det blev många timmar framför youtube tutorials, många remakes och en heeeeel del bilder på blommor. Som min lärare sa första året på Fotoskolan (där jag går nu) "You learn by f*cking up" och det var precis det jag gjorde. Under sommaren 2017 jobbade jag på Lövsta seminstation i Upplands Väsby och började fota alla urgulliga föl som sprang runt i hagarna!Tre favoriter inom foto!

love, kärlek, botkyrka, huddinge, tullinge, bröllop, gravid, fotografering, fotograf, stockholm

Naturligt ljus


Jag jobbar för det mesta med naturlig ljus. Mitt absoluta favorit ljus är precis när solen håller på att gå ned, golden hour. Så det är något jag alltid siktar på vid fotograferingar. Men skulle det behövas använder jag en upplättningsblixt.

Rörelse


Stela och obekväma poseringar är inte en favorit hos mig. Jag vill få med rörelse i dina bilder!


Äkta känslor


Kärleken till vare sig din partner, ditt ofödda barn eller din häst vill jag ska LYSA igenom alla bilder så att när ni kikar på era fotografier ett tag senare ska ni känna det ni kände just i den stunden.