Välkommen till min blogg!

Hej och välkommen till min blogg! Jag är så glad att just du har hittat hit och jag hoppas att jag kan hjälpa till att göra ditt bröllop så minnesvärt som möjligt.


Letar du efter fantastiska idéer för att göra din bröllopsmiddag till en oförglömlig fest, eller undrar du om det är värt att investera i en professionell bröllopsfotograf? Kanske vill du bara njuta av ett gäng fantastiska bröllopsfoton från tidigare evenemang? Oavsett vad som lockar dig, så har du hamnat på helt rätt ställe! Här på min blogg hittar du massor av inspirerande tips och trix inför ditt bröllop bland annat.


Jag är här för att hjälpa dig att fånga alla känslor och kärlek mellan dig och din partner genom min kamera, och skapa en tidlös och unik bildberättelse som ni kommer att älska för alltid.


Jag hoppas att mina tips och tricks kommer att hjälpa dig att känna dig mer förberedd och trygg inför din bröllopsfotografering eller parfotografering. Klicka på en av länkarna nedan för att komma igång!

Intresserad av att boka en fotografering?


Så himla kul ju! Skriv till mig i kontaktformuläret med alla era tankar och ideér. Ser fram emot att skapa magi tillsamans med er!

Om mig


Jag heter Celine Hultin och är en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på dom äkta känslorna, glädjen och kärleken mellan er! Bröllopsfotograf i Stockholm, men också överallt.

Kontakt


Kontakta mig genom att skicka en förfrågan via mitt kontaktformulär, maila mig eller varför inte en röksignal (kan inte lova att jag kommer hitta den men man kan alltid försöka!)


Tel: +46 70760 23 21

Mail: fotografcelinehultin@gmail.com

Hitta runt


Klicka på respektive länk för att se mer om bröllop, fler bilder eller

hitta annat skoj!


> Bröllop


> Par


> Om mig


> Fler bilder


> Blogg


> Kontakta mig


> Företag

Vill du se fler bilder?

Bröllop
Par
Blandad kompott