Parfotografering i Riksten


Anders och Irina fick ett presentkort av sina barn i julklapp 2021 och vi fick äntligen till den fotograferingen! Oj, oj, oj säger jag bara! Allting föll på plats, solen, miljön, dom två, asså dom två!! Så himla fina tillsammans. och så naturliga framför kameran!


Vi höll till på Tullinge flygfält i Riksten som är ett av mina favoritplatser att fotografera på för att det finns så många olika bakgrunder på ett och samma ställe. Superfina mörkgröna granar som skapade en jättefin kontrast, brunt, gammalt och högt gräs och det stora fältet som solen lyser upp så det glittrar i det blöta gräset... WOW! Dom hade också med sig ett ombyte för bästa variation!

Om mig


Jag heter Celine Hultin och är en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på dom äkta känslorna, glädjen och kärleken mellan er! Bröllopsfotograf i Stockholm, men också överallt.

Kontakt


Kontakta mig genom att skicka en förfrågan via mitt kontaktformulär, maila mig eller varför inte en röksignal (kan inte lova att jag kommer hitta den men man kan alltid försöka!)


Tel: +46 70760 23 21

Mail: fotografcelinehultin@gmail.com

Hitta runt


Klicka på respektive länk för att se mer om bröllop, fler bilder eller

hitta annat skoj!


> Bröllop


> Par


> Om mig


> Fler bilder


> Blogg


> Kontakta mig


> Företag

Vill du se fler bilder?

Bröllop

 

Par

 

Familj

 

 

Blandat