Trädgårdsbröllop StockholmAnna och Felix valde att säga ja till varandra hemma hos Felix föräldrar, i deras trädgård! Dom hade gjort det så otroligt personligt och dekorerat med så mycket olika girlanger, gamla teckningar, blommor och så mycket mer fint. Följ med på deras magiska trädgårdsbröllop här nere!

First look och bröllopsporträtt i stockholm


Vi började med att göra en first look nere en bit bort i trädgården där det nästan var som en allé med deras fina stora träd och buskar. Sen rörde vi oss runt omkring i alla små gömslen och vrår för att hålla bilderna personliga och för att få med så mycket av trädgården som möjligt. Det blir ju extra mysigt när man gifter sig hemma och har man sån lyx att ha den här trädgården nära till hands tackar man ju inte nej!

Vigsel i stockholm


Till vigseln hade dom gjort en såååå fin båge med episka tujor i bakgrunden! Innan vigseln bjöds det på otroliga snittar med massa gott på och såklart lite bubbel. Så roligt också att deras gäster överraskade dom med konfettikanoner (som en ansvarig sen städade upp). Dom själva hade gett sina gäster såpbubblor i form av champagneflaskor och också rosblad så det var mycket som slängdes omkring brudparet i alla deras entrér. Så om du inte kan bestämma dig för vad som ska kastas eller blåsas över dig efter vigseln, ta allt!

Brudskål och mingel i stockholm


Sen stod det kramkalas, mingel och tal på schemat. Vi började utomhus men sen kom tyvärr regnet och då flyttade vi in oss istället och det funkade ju minns lika bra!

Gruppbilder med bröllopsfotograf


Innan det blev mer regn passade vi på att ta lite gruppbilder med alla nära och kära!

Bröllopsmiddag


Till sist var det middag och här hade Anna och Felix bokat pizzacatering! Bagaren gjorde pizza kontinuerligt under kvällen som alla fick gå dit och ta när dom kände för det. Han gjorde pizzan i en bärbar pizzaugn med olika sorters tillbehör och det vart så gott! Gästerna verkade också vara väldigt nöjda!


Under middagen blev då också en massa fina tal till brudparet med många skratt och såklart en hel del tårar. Till efterrätt hade MINI MUFFINS!! Så kul och galet gott!


Eftersom Felix inte gillar socker så blev det ytterligare en överraskning till brudparet. Dom skar upp en tårta som planerat men sen dök det upp en till tårta i form av frukt! Det här var brudparet inte alls beredd på och han vart ju så nöjd!

Stort tack för att du läste!


Letar du efter en bröllopsfotograf i stockholmsområdet och vill at bilderna ska spegla precis alla känslor och händelser under dagen så är det bara att skriva ett meddelande eller kicka en bokningsförfrågan! <3

Om mig


Jag heter Celine Hultin och är en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på dom äkta känslorna, glädjen och kärleken mellan er! Bröllopsfotograf i Stockholm, men också överallt.

Kontakt


Kontakta mig genom att skicka en förfrågan via mitt kontaktformulär, maila mig eller varför inte en röksignal (kan inte lova att jag kommer hitta den men man kan alltid försöka!)


Tel: +46 70760 23 21

Mail: fotografcelinehultin@gmail.com

Hitta runt


Klicka på respektive länk för att se mer om bröllop, fler bilder eller

hitta annat skoj!


> Bröllop


> Par


> Om mig


> Fler bilder


> Blogg


> Kontakta mig


> Företag

Vill du se fler bilder?

Bröllop

 

Par

 

Familj

 

 

Blandat