Bröllop på Fjällnäs hotellSommaren i Funäsdalen bjöd på en bröllopsdag som jag sent kommer glömma. Som bröllopsfotograf är det alltid extra speciellt att få vara en del av ett sådant ögonblick, och det här bröllopet hade en touch av magi som jag bara måste dela med er. Jag åkte upp till Funäsdalen för att fotografera bröllop. Drööm! Min barndomsvän hörde av sig och jag blev så taggad! Felicia och Albi hade tänkt gifta sig 2020 men fick sjuta upp det enda till 2023 på grund av covid och när det äntligen var dags fick jag äran att fotografera deras stora dag! Vi träffades också kvällen innan för en kortare solnedgångsfotografering! Scrolla ned för att läsa mer och se en del av bilderna!

First look och bröllopsporträtt i funäsdalen


Denna oförglömliga dag började med ett "First Look" -ögonblick som skulle smälta den tuffaste bergstopp.

Felicia, klädd i sin magiska brudklänning, smög omkring som en mästare Jedi, hemlighetsfull och redo att överraska gästerna. Vi begav oss ut på äventyr runt Fjällnäs Hotell, och jag kunde inte låta bli att föreviga varje ögonblick av förväntan och spänning.


Tillsammans utforskade vi en liten udde som gömde många små skrymslen med en hisnande utsikt som tog andan ur en. Solen kastade sitt magiska sken över fjällen, och vi skapade konstverk tillsammans, fångade i tid och förseglat med kärlekens smittande leende.

Vigsel på Fjällnäs Aula Capella i härjedalen


Sen var det dags för vigsel i Fjällnäs kapell. En otrolig plats att gifta sig på kan jag lova. Som ni kommer se på bilderna var det ett fantastiskt fönster med utsikt över vattnet och bergen. Felicia och Albin gick in med låten "A Thousand Years" och jag tror inte det var ett enda torrt öga i kapellet!

Brudskål och mingel i härjedalen


Minglet höll till i Fjällnäs hotells restaurang och bardel som kändes så otroligt personligt och mysigt. Kramar delades ut, brudskål och tal, så mycket känslor!!

Gruppbilder på fjällnäs hotell i härjedalen


Gruppbilder tycker jag ändå ska vara lite roligare ön att "bara" stå och le. Dont get me wrong dom bilderna är otroligt viktiga också men det kan också vara rolgit att kompltera dess med en jubelbild eller alla lyfter bruden bild. Något som detta gäng tog med rejäl entusiasm!

Middag på fjällnäs hotellMiddagen serverades, det talades lite mer, tårar rann ned för kinderna, det skattades högt, renar dök upp utanför. Ni hör ju... ett fantastiskt bröllop!

Tack för att du läste!


Tusen tack för att ni hängde med och läste om detta grymma bröllop i Tänndalen på Fjällnäs Hotell!


Om ni någonsin behöver en fotograf att föreviga era egna vilda äventyr eller stå till tjänst på ert eget bröllop, så är jag din person. Jag älskar att skapa minnen och fånga de där äkta ögonblicken.


Inga frågor är för konstiga eller för många, så skjut iväg dem! Jag är här för er. Och om ni bara vill skvallra om era egna galna bröllopsberättelser, well, jag är all ears!

Om mig


Jag heter Celine Hultin och är en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på dom äkta känslorna, glädjen och kärleken mellan er! Bröllopsfotograf i Stockholm, men också överallt.

Kontakt


Kontakta mig genom att skicka en förfrågan via mitt kontaktformulär, maila mig eller varför inte en röksignal (kan inte lova att jag kommer hitta den men man kan alltid försöka!)


Tel: +46 70760 23 21

Mail: fotografcelinehultin@gmail.com

Hitta runt


Klicka på respektive länk för att se mer om bröllop, fler bilder eller

hitta annat skoj!


> Bröllop


> Par


> Om mig


> Fler bilder


> Blogg


> Kontakta mig


> Företag

Vill du se fler bilder?

Bröllop

 

Par

 

Familj

 

 

Blandat