HALVDAGFotograf i 5h

Planeringsmöte

Parfotografering (värde 3000 kr)*

Bilder på förberedelserna alternativt middag och mingel

Ceremoni

Porträttfotografering

Alla bilder (ca 80-100st bilder/timme)*Frivillig parfotografering några veckor innan i Stockholmsområdet. Det ingår ca 40-60 st bilder.17 500:- inkl momsMysig bröllopsfotografering i ekensdal i nacka på trappa med brudpar

HELDAGFotograf i 10h

Planeringsmöte

Parfotografering (värd 3000 kr)*

Förberedelserna

Ceremoni

Porträttfotografering

Mingel & brudskål

Middag

Alla bilder (ca 80-100st bilder/timme)


*Frivillig parfotografering några veckor innan i Stockholmsområdet. Det ingår ca 40-60 st bilder.
30 000:- inkl momsBröllopfotografering på varvsängen i bromma med brudpar och bröllopsfotograf

Vad händer efter vi skickat en förfrågan?

Planeringsmöte


Är jag ledig ert datum? Kul! Då bokar vi in ett online möte för att lära känna varandra och prata lite om schemat för dagen, hur många timmar ni vill att jag är med och annat skoj. Jag vill veta allt om er så jag kan ge er den bästa upplevelsen och hjälpa er på bästa sätt. Vi ser även om vi kan hitta ett datum för eran provfotografering om ni valt ett större paket.

Parfotografering


Sååå kul att äntligen få träffas!! Nu ska vi lära känna varandra lite mer och ni ska få ett litet genrep på hur det kommer bli på bröllopet. Vi pratar hur dagen ser ut om ni har fått mer information än när vi pratade sist. Ni ställer alla frågor mellan himmel jord, om ni har några. Sen kör vi på med parfotograferingen!

Bröllop


WOHO! Nu är det dags! Först och främst försök att stanna upp och känn in dagen. Släpp allt som har med något annat att göra och njut! Jag kommer finnas där för er som stöd om ni vill prata av era nerver, för att bära släp eller blocka ut kvistar från klänningen. Samtidigt som jag fångar alla era fina ögonblick så ni slipper tänka på om någon fick farmor som torkar tårarna eller reaktionerna från bästisens tal om vad ni gjorde i högstadiet.

Vill du ser fler bröllopsbilder?

Har ni fler funderingar?


Address:

Juristvägen 25


Mailaddress:

fotografcelinehultin@gmail.com

Telefonnummer:

0707602321

Follow me on Instagram
@fotografcelinehultin