Föreviga din allra bästa vän!


Utgångspris


1h fotografering

Ett urval på ca 100st bilder

10 högupplösta bilder

1st A3 print (297 x 420mm)


2500:- inkl moms


Tillägg


500:- / timme

1 bild - 500:-

5 bilder - 1500:-

10 bilder - 2000:-

Alla bilder - 5000:-

Prints -

200:-/A4 print (210 x 297mm)

250:-/A3 print (297 x 420mm)

300:-/A2 print (420 x 594mm)

Milersättning - 30:-/mil (om jag måste ta mig dit med bil)

Hur gör man?

SKICKA FÖRFRÅGAN


Vi börjar med att du skickar en förfrågan till mig. Vi bokar in en tid & plats. Du berättar om du vill ha porträtt eller ridning. Jag svarar på frågor. Easy peasy lemon squeezy!


FOTODAGS!


Vi möts upp på bestämd plats och kör! Bästa sättet att förbereda sig på beror lite på vad vi ska plåta.

Ridning

Då är det bra om ni är uppvärmda och klara tills jag kommer så vi inte håller på för länge, framförallt om det är varmt väder eller mycket snö.

Porträtt

Då är det bäst om ni är utvilade och lagom mätta, med det menar jag att det kan vara bra att kunna locka med godis.

URVAL & LEVERANS


Ni kommer få ett mail med en länk till erat privata webbgalleri. Där kommer ett urval på ca 100st färdigredigerade bilder ligga. Ni kommer då kunna ladda ned så många som ni vill ha.Övrig viktig info!


Användning av bilder

  • Bilder är enbart för privata bruk, dvs ni får inte sälja vidare bilderna men ni får absolut dela med er av bilderna till era nära och kära.
  • Om ni lägger ut på sociala medier ska någon av mina Instagram nämnas (för hästmänniskor: @horses_by_celine. För bröllop och/eller andra porträtt: @photo_by_celine). Alternativt "Fotograf Celine Hultin".
  • Efter leverans får bilderna ej redigeras eller göras ändringar på. Jag lägger ned mycket tid på att göra era bilder så fina jag kan, så inga filter på varken Facebook, Instagram, Tiktok eller annan social medie får användas.
  • Jag som fotograf och upphovskvinna förbehåller mig rätten att använda bilderna i marknadsföringssyfte (instagram, facebook och min portfolio) med samtycke från beställaren.

Vill du boka? Hit me up!