Föreviga din allra bästa vän!


Utgångspris


1h fotografering

Urvalsprocess

10 högupplösta bilder

1st A3 print (297 x 420mm)


2500:- inkl moms


Tillägg


500:- / timme

1 bild - 500:-

5 bilder - 1500:-

10 bilder - 2000:-

Prints -

200:-/A4 print (210 x 297mm)

250:-/A3 print (297 x 420mm)

300:-/A2 print (420 x 594mm)

Milersättning - 30:-/mil (om jag måste ta mig dit med bil)

Hur gör man?

SKICKA FÖRFRÅGAN


Vi börjar med att du skickar en förfrågan till mig. Vi bokar in en tid & plats. Du berättar om du vill ha porträtt eller ridning. Jag svarar på frågor. Easy peasy lemon squeezy!


FOTODAGS!


Vi möts upp på bestämd plats och kör! Bästa sättet att förbereda sig på beror lite på vad vi ska plåta.

Ridning

Då är det bra om ni är uppvärmda och klara tills jag kommer så vi inte håller på för länge, framförallt om det är varmt väder eller mycket snö.

Porträtt

Då är det bäst om ni är utvilade och lagom mätta, med det menar jag att det kan vara bra att kunna locka med godis.

URVAL


Du får en länk till erat personliga webbgalleri via mail några dagar senare. Där får du tid att gå igenom vilka bilder ni vill ha och du har då en egen favoritlista. Du får gärna meddela mig också om det är något speciellt du vill att jag gör med bilderna.


du FÅR ERA BILDER


Sen efter noggrann bildredigering är bilderna klara för leverans! Jag tar bort saker som inte ska vara där, rätta till färger, ljusar upp mörkar ned.

Övrig viktig info!


Användning av bilder

  • Bilder är enbart för privata bruk, dvs ni får inte sälja vidare bilderna men ni får absolut dela med er av bilderna till era nära och kära.
  • Om ni lägger ut på sociala medier ska någon av mina Instagram nämnas (för hästmänniskor: @horses_by_celine. För bröllop och/eller andra porträtt: @photo_by_celine). Alternativt "Fotograf Celine Hultin".
  • Efter leverans får bilderna ej redigeras eller göras ändringar på. Jag lägger ned mycket tid på att göra era bilder så fina jag kan, så inga filter på varken Facebook, Instagram, Tiktok eller annan social medie får användas.
  • Jag som fotograf och upphovskvinna förbehåller mig rätten att använda bilderna i marknadsföringssyfte (instagram, facebook och min portfolio) med samtycke från beställaren.

Vill du boka? Hit me up!