Let's create memories!

Utgångspris


1h fotografering

Urvalsprocess

10 högupplösta bilder

1st A3 print (297 x 420mm)


2500:- inkl moms


Tillägg


500:- / timme

1 bild - 500:-

5 bilder - 1500:-

10 bilder - 2000:-

Prints -

200:-/A4 print (210 x 297mm)

250:-/A3 print (297 x 420mm)

300:-/A2 print (420 x 594mm)

Milersättning - 30:-/mil (om jag måste ta mig dit med bil)

Hur går man tillväga?

Skicka förfrågan


Vi börjar med att du skickar en förfrågan till mig. Vi bokar in en tid & plats. Om ni vill ger ni mig eran favorit spotifylista. Jag svarar på frågor. Easy peasy lemon squeezy!

Fotodags!


Dagen är kommen. Vi möts upp på bestämd plats, sätter på musiken och har kul!

Urval


Ni får en länk till erat personliga webbgalleri via mail några dagar senare. Där får ni tid att gå igenom vilka bilder ni vill ha och ni har då en egen favoritlista. Ni får gärna meddela mig också om det är något speciellt ni vill att jag gör med bilderna.

Ni får era bilder


Sen efter noggrann bildredigering är bilderna klara för leverans! Jag tar bort saker som inte ska vara där, rätta till färger, ljusar upp mörkar ned.

FAQ

Vad ska man ha på sig?

Något du är bekväm i men kanske inte ditt allra sköraste plagg. Jag har en tendens att gå ut på fält med högt gräs eller be er lägga er ned i detta fält, hehe. Så bekvämt men oömtåligt! Gärna jordnära färger.

Dåligt väder?

Det går jättebra att fotografera när det är molnigt, det blir till och med lättare än vid t.ex. strålande sol, eftersom du som modell kan ha ögonen öppna utan att kisa och bli bländad. Ljuset blir väldigt mjukt och smickrande. Är det strålande sol så står vi i skuggan ändå!

Men vid regn och kraftig vind kan vi alltid boka en ny tid som passar! Såklart utan extra kostnad. 

Vid vilken månad är det bäst att bli fotad?

Det är lite svårt att avgöra vid vilken månad som passar bäst eftersom alla är så olika. Men jag skulle säga mellan 6-8 månader.

Får man ta med sig sin partner?

Självklart! Barn är också välkomna!

Vart ska vi vara?

Jag älskar att resa så antingen kommer jag till er så kan vi prata om hur det ser ut hos er eller så kan vi vara här hos mig, jag bor precis bredvid en superhärlig skog med ett jättefint stort fält med högt gräs och härligt ljusinsläpp!

Övrig viktig info!


Användning av bilder

  • Bilder är enbart för privata bruk, dvs ni får inte sälja vidare bilderna men ni får absolut dela med er av bilderna till era nära och kära.
  • Om ni lägger ut på sociala medier ska någon av mina Instagram nämnas (för hästmänniskor: @horses_by_celine. För bröllop och/eller andra porträtt: @photo_by_celine). Alternativt "Fotograf Celine Hultin".
  • Efter leverans får bilderna ej redigeras eller göras ändringar på. Jag lägger ned mycket tid på att göra era bilder så fina jag kan, så inga filter på varken Facebook, Instagram, Tiktok eller annan social medie får användas.
  • Jag som fotograf och upphovskvinna förbehåller mig rätten att använda bilderna i marknadsföringssyfte (instagram, facebook och min portfolio) med samtycke från beställaren.

Är du redo för denna plåtning?

Hör av dig!