Let's create memories!


Isabel & Alexander

love, kärlek, botkyrka, huddinge, tullinge, bröllop, gravid, fotografering, fotograf, stockholm

Man blev snabbt avslappnad och kände sig bekväm framför kameran och att bilderna såklart blev så fina! Även ett plus för snabb leverans av bilderna + redigering! - Isabel


love, kärlek, botkyrka, huddinge, tullinge, bröllop, gravid, fotografering, fotograf, stockholm

PRIS


Gravidfotografering


❤ Fotografering ca 1 timme

❤ Min poseringsguide (där ni får tips på vad ni kan ha på er, vad som kan vara bra att tänka på och en massa tips på poseringsuppgifter som kommer locka fram en hel del skatt!)

❤ Ett urval på ca 100st bilder

❤ 10 högupplösta bilder (som ni får välja själv)

❤ 1st A3 print (297 x 420mm)


2 5 0 0 kr inkl moms


Priset är inte skrivet i sten så hör av er om ni vill ha ett eget paket. Det går också att lägga till bilder och printar i efterhand.

Milersättning - 30:-/mil (om jag måste ta mig dit med bil)


Amica


FAQ

Vad ska man ha på sig?

Något du är bekväm i men kanske inte ditt allra sköraste plagg. Jag har en tendens att gå ut på fält med högt gräs eller be er lägga er ned i detta fält, hehe. Så bekvämt men oömtåligt! Gärna jordnära färger.

Dåligt väder?

Det går jättebra att fotografera när det är molnigt, det blir till och med lättare än vid t.ex. strålande sol, eftersom du som modell kan ha ögonen öppna utan att kisa och bli bländad. Ljuset blir väldigt mjukt och smickrande. Är det strålande sol så står vi i skuggan ändå!

Men vid regn och kraftig vind kan vi alltid boka en ny tid som passar! Såklart utan extra kostnad. 

Vid vilken månad är det bäst att bli fotad?

Det är lite svårt att avgöra vid vilken månad som passar bäst eftersom alla är så olika. Men jag skulle säga mellan 6-8 månader.

Får man ta med sig sin partner?

Självklart! Hellre att det är ni två för då kan ni slappna av bättre. Om ni har flera barn får dom också såklart hänga med om ni vill.

Vart ska vi vara?

Jag älskar att resa så antingen kommer jag till er så kan vi prata om hur det ser ut hos er eller så kan vi vara här hos mig, jag bor precis bredvid en superhärlig skog med ett jättefint stort fält med högt gräs och härligt ljusinsläpp!


Felicia

love, kärlek, botkyrka, huddinge, tullinge, bröllop, gravid, fotografering, fotograf, stockholm
love, kärlek, botkyrka, huddinge, tullinge, bröllop, gravid, fotografering, fotograf, stockholm

”Jag har fått möjlighet att jobba med Celine under gravidfotografering samt under dopet av min son. Båda gångerna har varit fantastiska och det är jätteroligt att jobba med Celine. Det har varit avslappnat, tryggt och jag har båda gångerna känt mig otroligt säker och kunnat släppa min kontroll. Det är också framförallt roligt! Celine får en att skratta och slappna av så det blir bättre känsla i fotona. Rekommenderar verkligen att jobba med Celine! Tack!!” - Felicia


Bokningsförfrågan gravidfotografering